Hírek

Operatív vezetőt keresünk

Operatív vezetőt keresünk

A Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes operatív vezetőjét keresi az alábbi szempontok alapján

 

  1. mint egyszemélyi felelős vezető biztosítja az együttes szakszerű működését, az SZMSZ okiratban meghatározott célkitűzések megvalósítását. Megbízója az egyesület elnöke
  2. feladata: az együttes munkájának tervszerű kiépítése és irányítása, szakemberek irányítása, az éves munkatervben meghatározott koncepció végrehajtásának biztosítása.
  3. a rendelkezésre álló költségvetés alapján beszerzi az együttes működéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételeket.
  4. gondoskodik: az együttes Szervezeti és Működési Szabályzatának és a működéshez szükséges egyéb szabályzatainak következetes érvényesítéséről, az együttes éves munkatervének és a munka értékelésének elkészítéséről.
  5. együttműködik az egyesület elnökével, szakmai vezetőjével és támogatói csoportjaival,
  6. kapcsolatot tart: a kerületi, városi, megyei, regionális, országos és külföldi társintézményekkel, szervezetekkel, civil szervezetekkel, az intézményben működő közösségekkel.
  7. hatáskör: a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti, törvényes szervezeti képviseleti jog keretében az egyesület nevében jogokat szerezhet és kötelezettségeket vállalhat. E körben aláírási joga van azzal, hogy az együttes feladatellátásához kapcsolódóan fizetési vagy gazdálkodást érintő más kötelezettségvállaláshoz az egyesület elnökének jóváhagyása szükséges. Belső utasítások, szabályzatok vonatkozásában aláírási joga van.
  8. önállóan rendelkezik a – jogszabályok keretei között – az együttes rendelkezésére bocsátott költségvetési előirányzatok felett. Dönt az együttes működésével kapcsolatban minden olyan ügyben, amelyet jogszabály vagy az SZMSZ nem utal más hatáskörbe.
  9. ellenőrzési és beszámoltatási jogköre van az együttes egésze területén.
  10. felelős:

- az SZMSZ-ben meghatározott együttesi feladatok ellátásáért,

- a vonatkozó jogszabályok szerinti szakszerű és törvényes együttesi működésért,

- az együttes rendjéért, fegyelméért, az ésszerű, takarékos gazdálkodásért,

- a költségvetési tervben valamint az együttes belső szabályzataiban foglaltak betartásáért, betartatásáért,

- az egyesület kiszolgálását ellátó szakembergárda megfelelő összetételéért,

- a szakszerű és színvonalas munkavégzésért.

A feladatok ellátásához a jelölteknek

- rendelkeznie kell jó kommunikációs, konfliktus kezelő képességgel,

- jól kell tudnia tárgyalnia, érdekeket érvényesítenie,

- legyen pontos, precíz, határozott,

- tudjon megfelelően irányítani, tervezni, szervezési feladatokat ellátni,

- tudja összehangolni a különböző területek munkáját

Az iskolai végzettség tekintetében lehet: középfokú – főként közgazdasági, de akár felsőfokú pénzügyi, közgazdasági vagy gazdasági végzettség. Elvárás az operatív, adminisztratív területen megszerzett tapasztalat.

Szükséges, hogy a jelentkező rendelkezzen a megfelelő szintű számítástechnikai ismeretekkel, és előny lehet, ha rendelkezik B típusú vezető engedéllyel is. Későbbiekben a nyelvtudás iránti igény is felmerülhet.

-          havi munkaidő igény: 60 óra (számlaképesség előnyt jelent)

-          jelentkezés 2018. március 15-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

-          díjazásról az egyesület elnöksége a meghallgatásokon ad információt

 

Szilas Néptáncegyüttes

 

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.