Hírek

Cserkeszőlőn táborozott a Szilas Friss

Nagy izgalommal indultak útnak a Friss csoportunk táncosai, akik először utaztak több napos táborba.

 A beszámolót Szabó Saroltának köszönhetjük. 

 

Mind nagyon izgultunk az első közös néptánctábor kezdetén. Július 15-én, hétfőn Volán busszal utaztunk Cserkeszőlőre.

A táborban 14 jurta, egy ebédlő és egy közösségi jurta volt, itt táncoltunk minden délelőtt rengeteget. Először csak ismerkedtünk az új lépésekkel, másnap már továbbfejlesztettük a sárközi verbunkot, a bokázó és a cifrás lengető mindenki kedvence lett.

Reggel Réka 6:30-kor keltett, kezdődött a futás és a torna. Ennek nem mindenki örült, de napról napra jobban bírtuk, és ez nagyon jó érzés volt.

Délutánonként sem unatkoztunk: strandra mentünk, élveztük a hullámmedencét és az élménymedence csúszdáit. A lányok gyöngygallért is fűztek. Réka kitalált egy vetélkedőt, kisebb csoportokra osztott minket, a csoportok próbáltak az esti megmérettetésre.

Esténként szabadfoglalkozás is volt, sokat beszélgettünk, viccelődtünk, rémtörténeteket meséltünk egymásnak. Nehéz is volt elcsendesedni takarodó után!

Jólesett hazajönni csütörtökön, bár szívesen maradtunk volna még! Köszönjük Rékának, Pityunak és Tomi bácsinak ezt a felejthetetlen négy napot!

Sokat tanultunk és nagyon jól éreztük magunkat, remélem jövőre is lesz tábor!

logo white

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.

Copyright © 2022 Szilas Néptáncegyüttes. Minden jog fenntartva! Designed By freeart.hu