Hírek

Már a legkisebbek is csatlakozhatnak a Szilashoz

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy szeptember 18-tól indul a Szilas Keltető csoportunk, ahova szeretettel várjuk a 0-4 éves korú gyerekeket! 

A csoport vezetője az egyik alapítója a Szilasnak, akit sok szeretettel köszöntünk most oktatóink között is! Az alábbiakban pár mondatban bemutatkozik, illetve bemutatja a Keltetőt!

 

Artnerné Dudás Zsuzsanna vagyok, végzettségemet tekintve konduktor, tanító. 2001-ben szereztem a diplomámat a Pető Intézetben, fiatal pályakezdőként a Gekko Képességfejlesztő Játszóházban doloztam 0-3 éves korú gyerekekkel. A gyermekeim születését követően szerencsémre 5 évet otthon lehettem velük míg óvodába kerültek. Ez idő alatt elvégeztem agykontroll tanfolyamot, Integrált anyanyelvi-irodalmi nevelés tantárgypedagógiai képzést, és egy babaúszás oktató képzést. Ezt követően 7 évig babaúszás foglalkozásokat vezettem 6 hónapos kortól 4 éves korú gyerekeknek. Ezzel párhuzamosan Csiri-biri gyermektorna foglalkozásokat tartottam Káposztásmegyeren 1-4 éves korú gyerekeknek. 

 

A Szilas Néptáncegyüttes alapító tagjaként a kezdetektől szívemen viselem a tánccsoport életét. Lányom 10 éve táncol a csoportban, most már az ifi korosztállyal, így a szülői munkaközösség tagjaként újra aktív részese vagyok a csoport életének. 

 

Keltető csoportunkba várjuk 0-4 éves korú gyermekek jelentkezését. A foglalkozásokon dalok és mondókák kísretében igyekszünk fejleszteni szociális érzékenységüket, nagy - és finommozgásukat, egyensúly- és ritmusérzéküket a néptánc alapjainak elsajátításával.

A foglalkozások szerdánként lesznek 9.30-10.30-ig és 10.30-11.30-ig a Sződliget utcai székházban  szeptember 18-tól kezdődően.

Jelentkezéseket várom e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: +36304286229.

 

 

logo white

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.

Copyright © 2022 Szilas Néptáncegyüttes. Minden jog fenntartva! Designed By freeart.hu