Hírek

Palotai sokadalom 2019-ben is!

Szeretettel invitálunk mindenkit az immáron hetedik alkalommal megrendezésre kerülő, a XV. kerület tánccsoportjait felvonultató fesztiválra!

 

Kezdeményezésünk célja egy olyan sokszínű táncművészeti fórum megteremtése, mely a kerületben működő vagy a kerülethez kötődő tánccsoportoknak, iskolai vagy óvodai szakkörök csoportjainak nyújt színvonalas fellépési lehetőséget. Szeretnénk ismét egy olyan fórumot létrehozni, ahol a különböző stílusok találkozhatnak, megismerkedhetnek egymással! S minden kedves érdeklődő kipróbálhat minden felvonultatott műfajt!

A fesztivál helyszíne: Sződliget u. 24-30. udvara

Időpontja: 2019. május 19-én, várhatóan 13 órától

Az egész napos táncműsoron kívül kirakodóvásárral, népviselet kiállítással, kézműves foglalkozásokkal, bemutató táncórákkal, valamint büfével várjuk az érdeklődőket.

A belépés egész nap ingyenes lesz!

Szeretettel várjuk a kerületünkhöz kötődő, a tánc bármely területén tevékenykedő csoport jelentkezését! A jelentkezési határidő: május 3.! A jelentkezéseket, valamint a felmerülő kérdéseket a Kapcsolat menüpontban elküldött üzenetben várjuk!

A jelentkezés feltétele a Jelentkezési lap kitöltése.

 

logo white

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.

Copyright © 2022 Szilas Néptáncegyüttes. Minden jog fenntartva! Designed By freeart.hu